Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.

 


In de kijker:

 ESAB TUBROD 14.13

De metaalpoeder gevulde draad OK Tubrod 14.13 kenmerkt zich door een zeer goede lasbaarheid in alle posities. De stabiele boog zorgt voor een zeer fraai lasuiterlijk en last vrijwel spatloos. Het slakniveau is vergelijkbaar met massieve lasdraad waardoor hij ook ideaal is voor robots en geautomatiseerd lassen.
Verkrijgbaar op spoelen of DRUMS.
Esab Tubrod

Plymovent Diluter

Plymovent Diluter:

DE SLIMME OPLOSSING ZONDER LEIDINGWERK!


Het Diluter-systeem is een op zichzelf staand filtratiesysteem, dat is ontwikkeld om de achtergrondconcentratie van lasrook in een werkplaats te verlagen en beheersbaar te houden. De ideale oplossing als bronafzuiging en afzuigkappen geen optie zijn, bv. wanneer grote stukken metaal worden gefabriceerd, diverse lasprocessen plaatsvinden op wisselende locaties of leidingwerk moeilijk te installeren is.


De PowerMAX® 105

De powerMAX® 105 is een handmatig of mechanisch plasmasysteem voor het snijden en gutsen van metaal. Aansluitspanning 3-fasig 400V of ook verkrijgbaar als 3x230V/400V!
Gewicht (incl. toorts) 41kg.

Snijcapaciteit:
- Aanbevolen: staal tot 32 mm aan snijsnelheid 500 mm/minuut
- Maximum: staal tot 38 mm aan snijsnelheid 250 mm/minuut
- Doorsnijden: staal tot 50 mm aan snijsnelheid 125mm/minuut

Gutscapaciteit:
- Metaalverwijderingssnelheid: 9,8 kg per uur


Powermax 105


Minarc Tig Evo 200De MinarcTig Evo 200

is precies wat je mag verwachten van een Tig lasapparaat van Kemppi.
Nauwkeurige en fijne HF ontsteking en de benodigde boog controle, vermogen en werkcapaciteit om diverse lastaken professioneel uit te voeren. De MinarcTig reeks is de ideale DC TIG-lasoplossing voor fabricage in de lichte industrie, installatie-, reparatie- en onderhoudsapplicaties. Het lichte gewicht en compacte formaat is een bonus voor lasprofessionals die onderweg zijn.


INTERESSE?
Zou je dit graag eens in werking zien?
Dat kan!
Maak vrijblijvend een afspraak voor een test of meer info.