HOME   PRODUCTEN   OVER ONS   2 DE HANDS   CONTACT  

Producten: Kemppi: TIG AC/DC: MasterTig 3500W AC/DC

Kemppi Mastertig Surfer AC/DC Tig Toestel - Krachtige AC/DC Tig-apparatuur met een bescheiden verbruik

Download hier de folder
van "De Kemppi Mastertig 3500W AC/DC"

mastertig ACDC 3500W flexibel tig toestel met waterkoeling

Een flexibel AC/DC lasapparaat. Twee procedures, beide stroomsoorten.

De lasmachines van de Kemppi Mastertig AC/DC 3500W is een compacte TIG/MMA wissel/gelijkstroom inverter. Eenvoud in de bediening, productiviteit en goede mobiliteit waren de uitgangspunten bij het ontwerpen van de Mastertig Ac/Dc. De veelzijdige en gebruiksvriendelijke functies van de machines zijn gebaseerd op ultramoderne elektronica. De rond IGBT-modules opgebouwde stroombron gegarandeerd laswerk van hoge kwaliteit en productiviteit.

Soepel omschakelen tussen verschillende materialen ...


De snelle inverter technologie met microprocessorbesturing en nieuwe lasfuncties die het laswerk vergemakkelijken vormen de troefkaarten van Mastertig lasapparaat wanneer soepel omschakelen tussen variërende basismaterialen, wijzigende toepassingen en instellingen gevergd wordt. Gemakkelijke en snelle wijziging van de stroomsoort en werkwijze in verschillende fasen van het lasproces zorgen voor een volledig nieuw niveau van productiviteit. De Mastertig AC/DC is zowel geschikt voor het lassen van dunne tot dikkere materialen.

Gebruiksvriendelijke lasfuncties voor professionals

De panelen hebben een overzichtelijk display voor de laswaarden en signaallampen voor de verschillende functies en waarschuwingen. Dankzij deze kenmerken kan het afstellen van de laswaarden en het selecteren van de functies snel gebeuren, ook tijdens werkzaamheden die verschillende functies eisen.

paneelminilogpaneelpulspaneel

Het AC/DC basis, AC/DC minilog en AC/DC Puls paneelAutoBalance functie

autobalansfunctie
De auto Balance functie

Auto Balance = Een automatische AC-balansregeling ingesteld in overeenstemming met de lasstroom en de geselecteerde wolfram naald.
Dankzij de Auto Balance kunt u met stompe of scherpe wolfram naald lassen voor AC TIG laswerk. Een scherpe naald heeft u een zeer scherpe boog en diepe penetratie, ideaal voor bv. hoeklasnaden. (op alle panelen aanwezig)


Minilog functie

Minilog functie = Het wijzigen van de lasstroom d.m.v. de toorts tijdens het lassen. Vergemakkelijkt het lassen, verbetert de kwaliteit van de las en vermindert het aantal lasnaden dat onderhevig is aan fouten. Deze functies wordt veel vuldig gebruikt tijdens het lassen met vooropening, bij het in positielassen of tijdens het lassen van zeer dunne plaat om doorsmelten te voorkomen. (enkel aanwezig op minilog en puls paneel)

minilogfunctie
De minilog functie


Puls functie
pulsfunct

Puls functie = Verbeterd de kwaliteit, maakt het lassen van speciale materialen van variërende diktes makkelijker en sneller. (enkel aanwezig op puls-paneel)
 
Wenst u meer info over onze producten?
Een prijsvoorstel op maat? Advies voor uw project? U hebt een specifieke vraag?
Een vrijblijvende demo?
Eén telefoontje of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk. En met passie voor lassen.

TelTel 050/20 14 38 
ContactContactformulier  `