HOME   PRODUCTEN   OVER ONS   2 DE HANDS   CONTACT  

Producten: Kemppi: Compacte MIG/MAG: Fitweld

Kemppi Fitweld Half Automaat

Kemppi Fitweld Evo 300

Nieuw Kemppi FitWeld 300 Half Automaat

Vervangt MMA - hechtlassen bij scheepswerven en zware machinebouw./

Kemppi Oy, internationaal fabrikant van lasapparatuur, in Lahti, Finland, lanceerde de FitWeld 300. Het is een splinternieuw, compact MIG-/MAG-lasapparaat, dat de ultieme lasoplossing vormt, met tot 57% besparing op het aansluitvermogen vergeleken met traditioneel MMA-lassen.Download hier de folderUitstekende kwaliteit van puntlassen

De FitWeld 300 is geschikt voor vele MIG-/MAG-lastoepassingen, maar de snelle ontsteking en hoge efficiency maken het vooral snel, veilig en economisch voor het hechtlassen van staalproducten. Ook kan het worden toegepast voor stalen, roestvast stalen en aluminium toevoegdraden.

FitWeld 300 is ontworpen voor gebruik onder veeleisende omstandigheden. Het apparaat heeft een verlicht vak voor de draadaanvoer, zodat u ook in het donker spoelen kunt vervangen, en de behuizing is gemaakt van vezelversterkt plastic.De compacte, lichtgewicht, eenvoudig te hanteren en toch robuuste, 3-fasen 400V 50/60Hz FitWeld 300 werd ontworpen als vervangend apparaat voor MMA-hechtlassen en lassen. Hiermee kan de MMA-lassnelheid verdubbeld worden, wat ideaal is voor toepassingen in de scheepsbouw en de zware machinebouw.

fitweld 300 halfautomaat vervangt mma lassen bij scheepswerve

Eigenschappen:

Dit alles maakt het apparaat sneller, eenvoudiger en veiliger bij het lassen. 
Wenst u meer info over onze producten?
Een prijsvoorstel op maat? Advies voor uw project? U hebt een specifieke vraag?
Een vrijblijvende demo?
Eén telefoontje of mail en we helpen u verder. Snel en persoonlijk. En met passie voor lassen.

TelTel 050/20 14 38 
ContactContactformulier  


`